Stoop & Stoop

Stoop & Stoop eetcafé is al jaren een begrip dichtbij het bruisende uitgaanscentrum van het Leidseplein.

Ooit opgezet door twee broers die een passie voor lekker eten en gezelligheid hadden, is Stoop & Stoop al jaren een vaste plek voor veel Amsterdammers. Natuurlijk helpt de sfeervolle warme uitstraling daar aan mee. Maar wij ziijn ook beroemd geworden dankzij het “Sateetje Stoop” en de enorme hoeveelheid spare-ribs die geserveerd worden in maar liefst drie varianten. Natuurlijk hebben ook de vers gekookte mosselen er voor gezorgd dat velen de weg naar Stoop en Stoop hebben kunnen vinden.

We zijn er trots op dat wij een grote diversiteit aan gasten mogen verwelkomen; buurtbewoners, passanten, concert- en theaterbezoekers, studenten, toeristen en ook het horecapersoneel van de vele uitgaangelegenheden in de buurt van het Leidseplein mogen wij rekenen tot onze bezoekers. De schappelijke prijzen en de super gastvrije bediening zorgen er bovendien óók voor dat onze gasten terugkeren voor een volgend avondje “STOOP”!

RESERVEREN

Wij zijn op Woensdag gesloten andere dagen zij wij open vanaf 12.00 t/m 22.00 uur. Voor reserveringen kunt ons bellen of mailen Dezelfde dag reserveringen na 16.00 uur kunt u het beste bellen.

020 - 620 09 82
Lange Leidsedwarsstraat 82
1017 NM Amsterdam

Wilt u met meer dan 8 personen komen? Informeer dan naar de mogelijkheden door ons te bellen op telefoonnummer 020 – 620 09 82